Wincar Sjekk Inn App er lansert

Med  smart-telefon og Wincar Sjekk Inn App har klargjørerne full oversikt over dagens returer

 • Dagens returerer
 • Forsinkede returer
 • Utleverte langtidsavtaler
 • Akitve innsjekk (påbegynte innsjekk som ikke er ferdigstilt)
 • Biler som skal klargjøres

Ved retur kan klargjørerne effektiv registrere nøkkelinformasjon i App’en som omgående vises i Wincar.

 • Returtidspunkt
 • Kilomenterstand
 • Drivstoff (full/antall liter)
 • Produktretur (mottakskontroll av barnesete, lastestropper, sekketralle osv)
 • Sjekkliste (egendefinert sjekkliste tilpasset pr. bilgruppe)
 • Skaderegistrering (vises i Wincars skadelogg)
 • Sjekk Inn  merknad (melding til utleiekontoret)
 • Bilder (vises i kjøretøyregisteret)
 • Melde bilen klargjort

Ta kontakt med salgsavdelingen for mer informasjon eller demo av løsningen.

Wincar-lisens til Mariestad

2Wheelracing  gjennom selskapet 2WR AB jobber med motorsykler, atv og dekk. I tillegg skal det nå tilbys bilutleie gjennom Hyrbilsdepån’s nye kontor i Mariestad. Vi takker for tillitten og ønsker lykke til med satsningen.

Intershare er solgt til Infobric Group

Intershare har gjennom to tiår utviklet og levert anerkjente og etterspurte IT-systemer for utleiebransjen, og er med Onlet og Wincar markedsleder i sitt forretningssegment. I en tid med økende fokus på digitalisering og optimalisering av arbeidsprosesser, har eierne av Intershare sett behovet for konsolidering og nytten av å bli en del av en større og sterkere enhet. Nå, etter å ha blitt kjøpt av Infobric, får selskapet en ledende rolle i et nyopprettet forretningsområde for digitalisering av utleiebransjen i Norden og videre i en internasjonaliseringsprosess.

Det nye forretningsområdet vil muliggjøre et utleiesystem fullt integrert med kundens maskiner og utstyr. Infobric sine systemer er oversiktlige og brukervennlige og betjenes via Ease-app, en app som allerede i dag brukes av over 300 000 personer i byggebransjen. Dette skaper spennende muligheter fremover knyttet til Infobrics unike tilbud på byggeplasser i Norden og Storbritannia.

«Denne investeringen er en viktig milepæl for Infobric Group, som har en lang historie i samarbeide med utleiebransjen. Med oppkjøpet av Intershare, Hyrma og Winhyra utvides dette samarbeidet ytterligere. I kombinasjon med våre eksisterende tilbud skaper vi nå Europas beste forretningssystem for maskinutleieselskaper i byggebransjen».
Dan Friberg, President og CEO Infobric Group

«Alle ansatte og tidligere eiere forblir i selskapet, og vi har store forventninger til mulighetene som ligger foran oss. Vi skal fortsette å lage effektive integrasjoner til ulike 3. parts løsninger og vi skal jobbe sammen med våre nye kolleger i Infobric for at våre kunder skal bli de mest effektive digitale aktørene i utleie- og bygg & anleggsbransjen».
Jan Erik Norli, CEO Intershare

Mer informasjon om Infobric Group finner du på infobric.com. Mer informasjon om Intershare finner du på intershare.no.
Ytterligere spørsmål kan rettes til CEO Jan Erik Norli (+47 908 67690) / jan.erik.norli@intershare.no

Om Inforbric Group                                                                                                                  
Infobric Group er en nordisk digitaliseringspartner for bærekraftig samfunnsbygging. Konsernet leverer en verktøykasse med nøkkelferdige tjenester som er klare til å integreres i våre kunders digitale økosystemer. Infobrics misjon er å skape sosialt bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, hvor tjenestene vi leverer gjør arbeidet tryggere og enklere for hundretusenvis av mennesker hver dag. Infobric eies av Summa Equity, som investerer i løsninger på globale utfordringer innen bærekraft.

Albjerk Bilutleie starter med Wincar

Albjerk Bilutleie starter med Wincar som administrasjonssystem for bilutleievirksomheten. Ved oppstart skal det være samhandling med Tripletex økonomisystem og bompasseringer fra Fremtind Service. Det planlegges for aktivering av Wincars webbookingsløsning så snart som mulig etter innfasing av basisfunksjonaliteten i Wincar.

Wincar lisens til Uppsala

Rent-A-Wreck Uppsala har signert lisensavtale med Intershare for levering av bilutleiesystemet Wincar allerede fra starten. Med Wincar som utleiesystem og nesten 190.000 innbyggere i Uppsala, bør det være de beste forutsetninger for å lykkes som Rent-A-Wreck konseptet i Uppsala. Intershare ønsker lykke til med satsningen.

Intershare support er tilgjengelig i hele sommer

På grunn av ferieavvikling kan det være noe lengre responstid i juli måned på telefon (+47) 380 90 000 og support@intershare.no enn det som er normalt. Alle henvendelser vil bli behandlet løpende og besvart.

Supportsenteret er åpent mandag – fredag fra 09:00 til 15:00.

Ved driftsforstyrrelser utenfor åpningstidene, ta kontakt med vakttelefonen på  (+47) 404 83 761.

Mer informasjon om Intershares supporttjeneste finner du på vår supportside.

Alle vi i Intershare ønsker deg en riktig god sommer!

Wincar lisens til Mandal

Mandal Bilverksted AS er et komplett verksted som er tilknyttet Mekonomen. Det tilbys service og reparasjoner for lette kjøretøy fra alle bilmerker. I tillegg driver selskapet med bilpleie og er godkjent Ditec senter. Neste satsningsområde blir å etablere Rent-A-Wreck bilutleie i Mandal. I avtalen mellom Mandal Bilverksted og Intershare forventes det at selskapet innen kort tid tar i bruk Bompasseringsmodulen, eksport av fakturajournal til Tripletex og Wincars Webbookingsmodul. Intershare ser frem til å starte samarbeidet med Rent-A-Wreck Mandal.

Ny Wincarlisens til Göteborg

Göteborg er en storby med et betydelig potensiale for bruktbilutleie. Med Rent-A-Wrecks erfaringer gjennom flere tiårs tilstedeværelse i Scandinavia og Wincars bransjespesifikke løsninger, er et godt grunnlag for å lykkes. Intershare er beæret over at nok en franchisetaker velger å gå for Wincar som bilutleiesystem. Vi skal gjøre alt vi kan for at dette blir en vellykket investering også for de nye franchisetakerne.

Kundeuttalelser

Erik Rye-Hytten, Euroskilt AS, Trondheim (Silverstep) [br_button] «Silverstep gjør at vi har full oversikt over produktene våre. Vi vet til enhver tid hva som er tilgjengelig og hvor utstyret befinner seg.»

Rune Olafsen, Teknobygg Anlegg AS, Trondheim (Silverstep) [br_button] «Som økonomiansvarlig og avdelingsleder for Maskin & Utstyr, er jeg veldig fornøyd med Silverstep. Hele implementeringsfasen og støtte/bistand under den løpende driften, har vært optimal. Jeg opplever systemet som moderne, brukervennlig og det har bidratt til å effektivisere rutinene for avdelingen.»

Trond Christian Ulmark, Stoltz Entreprenør AS, Bergen (Silverstep) [br_button] «Vår lagersjef, Roger Markhus, og undertegnede er enig i at Silverstep er et veldig bra logistikk-program. Etter implementering av Silverstep, har vi fått en ny hverdag med full oversikt over alt av utstyr. Intershare har vært imøtekommende og behjelpelig med det som oppstår i en startfase.»

Vidar Solberg, Utleiesenteret AS, i Drammen (Winlet) [br_button] «Vi har benyttet Winlet siden starten av 2007 og er meget godt fornøyd med programmet. Winlet strukturerer vår utleie-hverdag og sørger for at vi til enhver tid har oversikt over hva som er ledig og hva som er utleid. I tillegg sparer vi mye tid på systemets effektive faktureringsrutiner og integrasjon til regnskap.» 

Ove Lunde, Flexleie Bergen AS (Winlet) [br_button] «Effektiv styring og utnyttelse av maskinparken. Winlet gir oss en betydelig økonomisk gevinst»

Utleier hos Oslo Liftutleie AS (Winlet) [br_button] «Med Winlet får vi en rask visuell oversikt over alt som er utleid»

Tom Weum, kjedesjef for 50 Rent A Wreck utleiekontorer  Norge og Sverige (Wincar) [br_button] «I hele 14 år har Intershare as vært vår frittstående kjedeleverandør av bilutleieprogrammet Wincar til våre selvstendige franchisetagere.  Vi har vokst sammen i disse årene og Intershare har alltid lyttet til våre ønsker og behov. Ikke minst i forbindelse med lay out og funksjonalitet på vår avanserte online-live web booking. Gang på gang har Intershare as bevist at de fleste utfordringer kan løses. Rent-A-Wreck er i stabil vekst og har store ambisjoner i Scandinavia. Vi ser fram imot videre vekst og utvikling sammen med vår hyggelige leverandør i Kristiansand.»

Bjørn Olsen, Rent  A Wreck Oslo, Lillestrøm og Gardermoen (Wincar) [br_button] «Svært godt fornøyd med Wincar. Systemet gir meg en oversikt over hvor våre biler er til en hver tid.»

Utleier hos Autoplan og Avis Elverum, Hamar, Gjøvik og Lillehammer (Wincar) [br_button] «Wincar er et fantastisk program som jeg er fullstendig avhengig av og som jeg ikke kan klare meg uten»

Morten Jensen, Rygge Båtforening (Winmarin) [br_button] «Winmarin gir oss god grafisk oversikt over båtplasser og avtaler, perfekt håndtering av vaktmansordning og god økonomisk oppfølging»

Marit Mo Wroldsen, Risør Kommune (Winmarin) [br_button] «Winmarin gir meg en meget god oversikt – både i dag og historisk»

Roar Johnsen, Trondheim Havn (Winamarin) [br_button] «Med Winmarin får jeg en umiddelbar oversikt over båthavner, helt ned på kunde- og fartøynivå»

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA