Wincar webbooking til Autoplan

Autoplan og Sullandgruppen utvider samarbeidet med Wincar og Intershare. I tiden fremover skal det gjøres klart for igangsetting av Wincar webbookingsmodul. Med denne tjenesten kan kundene sjekke pris og tilgjengelighet 24-7 og gjøre sine bestillinger på det tidspunkt av døgnet som passer best for dem.

Wincars webbookingsmodul er et svært effektiviserende verktøy for bilutleierne i en hektisk hverdag. Webbookingsløsningen gir umiddelbar tilbakemelding på pris for ønsket leieperiode og bekreftelse på om det finnes ledig bil. Den automatiserte tjenesten bekrefter omgående til kunden pr epost med leieavtalenummer og pris for leieforholdet. Kundedata blir riktigere og betydelig mer effektivt registrert i bilutleiesystemet for dem som benytter seg av denne løsningen.

Erfaringer med webbookingen viser at det er mulig å få bookingandelen som kommer over web opp mot 50% hvis man satser fullt ut på løsningen. På websiden får man bilder av bilgruppene med symboler for antall passasjerer, antall kofferter, girutveksling, aircondition og mye annet. Med webbookingsløsningen kan det også settes opp gebyrer for utlevering på spesielle steder som flyplass, togstasjon, ferjeleie og andre steder. Med full håndtering av åpningstider, kan du selv velg om det skal være mulig å få levert ut en bil utenfor åpningstiden og eventuelt hva du ønsker ekstra betalt for denne tjenesten.

Med Wincars webbookingsmodul kan moderne bilutleiere  konsentrere seg om andre viktige og lønnsomhetsstimulerende prosesser i bedriften enn å registrere leieavtaler som kundene egentlig ønsker å gjøre selv, på et tidspunkt som passer greit for dem selv.

  • Kundene ser priser og tilgjengelighet 24/7
  • Bestillingene kommer direkte inn i Wincar
  • Bedre utnyttelse av biler og personale
  • Moderne kommunikasjonsform
  • Norsk, engelsk, svensk og dansk språk
  • Integrasjonsmulighet for kort autorisering hos Dibs
  • Sjekk demo på denne linken

 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA