Vestland Bilutleie starter med webbooking

Vestland Bilutleie AS er en frittstående bilutleier som tilbyr utleie av personbiler, varebiler, 9-setere og minibuss. Bilene tilbys for både korttids- og langtids leie av et selskap som er fundert på grunnverdiene kvalitet, service, sikkerhet, korte beslutningsveier og stor fleksibilitet.

Etter halvannet års med Wincar som bilutleiesystem, har Vestland Bilutleie nå tatt ny sats og tegnet avtale på Wincars Webbookingsmodul. Med denne modulen kan kundene forhandle via selskapets websider både på pris og tilgjenglighet 24/7. Webbookingsmodulen hjelper kundene med å finne den beste prisen basert på leieforholdest varighet og antatte kjørelengde. I systemoppsettet for webbookingsløsningen kan det legges opp til leveranser før og etter åpningstid, på stengte dager og helligdager mot et ekstra gebyr.

Boooking av bil gjennom Wincars webbookingsmodul er like enkelt og effektivt som å bestille flybilletter og hotellrom på nett. Kundene kan bestille bilene når det passer for dem og utleier får frigjort tid til å gjøre andre viktige arbeidsoppgaver. I tillegg blir informasjonen som oftest bedre og riktigere når kunden registrerer selv. Bestillingene blir selvsagt bekreftet pr. e-post til kunden og med løpende kopi til utleiers e-post. I Wincars kalender ser man veldig tydelig når det er kommet inn nye internettbestillinger som utleier behandler med to-tre tastetrykk.

Dersom du ønsker å høre mer om mulighetene, ta en titt på denne lenken. 

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA