Onlet status fra Maskinutleie Stjørdal (MUS)

Maskinutleie Stjørdal har brukt Intershares løsninger helt siden 2011. De første årene var de en fornøyd Winlet kunde, men da selskapets ledelse ble gjort kjent med funksjonene og fordelene med det webbaserte utleiesystemet Onlet, ble beslutningen om overgang til fremtidens utleiesystem tatt raskt.

Dette sier systemansvarlig i Maskinutleie Stjørdal om beslutningen om overgang til Onlet: Ved overgang fra Winlet til Onlet fikk vi kjempegod oppfølging fra en tålmodig gjeng hos Intershare. Det var et godt gjennomtenkt opplegg hele veien!

Med Onlet som lagerstyring har vi større kontroll på maskinparken til enhver tid! Med utfyllende maskinkort, kundekort og prisstrukturer er vi raskere, mere presise og BEDRE i hvert ledd. Vi har også mye bedre oversikt over transportbehovene, noe som gir økt effektivitet og lønnsomhet. Med et bredt sortiment har vi stor nytte av rapportmulighetene i Onlet. Utvidelse med Onlet App gir verkstedet bedre oversikt over returene og hva som må prioriteres for å få produktene i leie så fort som mulig.

Gode løsninger for dokumentasjon, raskere fakturering og effektive kontrollfunksjoner gjør at maskinene kan klargjøres vesentlig raskere. Vi i Maskinutleie Stjørdal er storfornøyd med vårt nye leiesystem!

Sindre Larsen – Systemansvarlig

Maskinutleie Stjørdal AS

Besøksadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformasjon
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
4630 Kristiansand,
Norway

Foretaksregisteret
926 724 991 MVA